Petra Dukić „Lice sa naslovnice i Miss Mepas Mall-a“

Sredinom spetembra je u prepunom Mepas Mall-u održan izbor za „Lice s naslovnice i Miss Mepas Mall-a by Anica Kovač“. Bila je to večer u kojoj nije nedostajalo ljepote i glamura, a tražila se i pozivnica više.

Program je vodila prekrasna voditeljica OBN, Adrijana Kurtijaš koju je za ovu priliku obukao Salon vjenčanica „Bakus Sposa“ u veličanstvenu haljinu branda „Pronovias“.

Svih dvadeset finalistica, za čiji styling su se pobrinuli vizažistica Marijana Bošnjak iz City SPA centra i Miro Marjanović iz Frizerskog studija „Red Carpet“, prošetalo je pistom u novim modelima „Adidas Originala“ i glamuroznim haljinama Sherri Hill, salona „La Perla“, a scenski nastup djevojaka svojom koreografijom potpisuje Boris Kosmač.

Članovi žirija među kojima su bili i Zoran Mamić, Maja Šuput, Robert Kovač, Enes Bešlagić i naravno Anica Kovač, te predstavnici domaćina Mepas Mall-a, Auto centra Tomić BMW“ koji je bio i generalni sponzor, „Francka“, službene vode „Jane“, „Sherri Hill-a“, „Bilotradea“ te „Violete“  teško su se odlučili za šest finalistica. Odabrane djevojke svoju ljepotu pokazale su u vjenčanicama salona:  „Draga“, „Bakus Sposa“, „Paulina Sposa“ i „Martina Sposa“, a dodatne osmjehe publike izmamile su malene djevojčice u haljinicama Salona vjenčanica „Draga“.  

Djevojke su hrabro odgovarale na pitanja koja su im postavljali članovi žirija što je dodatno presudilo u odabiru pobjednica.

Titulu najljepše ponijela je Petra Dukić iz Tomislavgrada, prva pratilja je bila Tea Bošković iz Mostara, a druga pratilja Jelena Vukanović iz Trebinja, a sve su djevojke bile nagrađene vrijednim nagradama spozora.

Samom izboru prethodila je izvrsna Facebook kampanja u izvedbi iSTUDIA. Like!-ovi su presudili u odabiru Miss Facebooka, titule iznenađenja, koju je ponijela Adnana Omerović iz Bugojna.

I onako užarenu atmosferu izbora dodatno su zagrijali nastupi vrckave Maje Šuput, glazbene legende Halida Bešlića, energične, svjetski poznate violončelistice Ane Rucner te neponovljive, mlade zvijezde estradnog neba – Eve Pilić.

Sam događaj završio je rezanjem „humanitarne torte“ Slastičarne Pepi, koju su prodavale javne osobe. Prikupljena sredstva će organizatorice Anica Kovač, Deana Leko i Dijana Pavković te predstavnici Mepas Mall-a, uručiti „Udruzi pužnica“ iz Mostara.

Na prigodnom domjenku uzvanike su zabavljali odlični „Širokobriješki dukati“, a zabava je potrajala duboko u noć.

 

Sve bitne trenutke ovog natjecanja ovjekovječio je službeni fotograf Antonio Planinić iz „Studia Antonio“.

Comments are closed.