DEICHMANN stiže u BiH

Deichmann je već nekoliko godina prisutan na prostoru bivše Jugoslavije. Poslije Slovenije, Hrvatske i Srbije, došlo je vrijeme da se vrata njihovih prodajnih objekata otvore i u Bosni i Hercegovini. Najveći prodavac obuće u Evropi će dodati još nekoliko poslovnica na svoju mapu i to na sljedećim lokacijama: Orašje, Banja Luka, Sarajevo i Mostar, a do kraja godine možete očekivati još otvaranja u Sarajevu, zatim u Bihaću, Bijeljini, Tuzli i Međugorju..

U širokom dijapazonu DEICHMANN proizvoda, svako će pronaći nešto za sebe. Obuća i modni dodaci (marame, šeširi, tašne…) će zadovoljiti i najizbirljivije ukuse, kako žena tako i muškaraca, ali i onih najmlađih.

Poslije toliko godina uspješnog rada, važno je napomenuti da se ideja osnivača g. Waltera Deichmanna ni do današnjeg dana nije promijenila, i glasi: “Neophodno je da svi ljudi mogu sebi da priušte dobru obuću”. Cijene cipela se kreću od 15,90 KM  do 199,90 KM, napravljene od kvalitetnih materijala i kreirane tako da vaša noga osjeća udobnost i tokom najnapornijih dana, a vaša tašna služi svakoj prilici kojoj je namijenjena.

DEICHMANN je proteklih godina (već) imao u prodaji kolekcije sa The Pussycat Dolls, Sugarbabe i Cindy Crawford. Trenutno je DEICHMANN-ovo zaštitno lice prelijepa oskarovka Halle Berry čija se kolekcija zove 5th Avenue by Halle Berry. Cipele imaju niske cijene, a modeli prate posljednje trendove, tako da će svaka žena sebi moći da priušti jedan novi model za predstojeću sezonu. Možda njenu kolekciju najbolje opisuju upravo njene riječi a to su: “I love these shoes!”.

 

 

Comments are closed.